رفتن به محتوای اصلی

برگزاری یادواره سرلشگر شهید مهدی زین الدین به مناسبت سی و هفتمین سالگرد شهادت ایشان در زندان مرکزی اراک

برگزاری یادواره سرلشگر شهید مهدی زین الدین به مناسبت سی و هفتمین سالگرد شهادت ایشان در زندان مرکزی اراک با حضور فرمانده سپاه ناحیه اراک، روایتگری جانباز سرافراز حاج علی جلالی، سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین تاج آبادی ومداحی حاج سید جواد رفیعی برگزار گردید.

در پایان این مراسم تعداد ۱۰۰ جلد کتاب تنها زیر باران جهت برگزاری مسابقه کتابخوانی به زندان اهدا گردید.

 

شهید مهدی زین‌الدین درس مقاومت و ایستادگی را به رزمندگان آموخت.

شهید مهدی زین‌الدین که در مکتب اسلام و علمای برجسته‌ای چون شهید آیت‌الله مدنی (ره) تربیت شده بود؛ علاوه بر این‌که اخلاق و معارف اسلامی را در وجود خود عملیاتی نمود توانست نیرو‌های عظیمی تربیت کند.

شهید زین‌الدین از ابتدای حوادث کردستان در میدان مجاهدت حضور داشت و حیات با برکت خود را در مسیر دفاع از ارزش‌های اسلامی گذراند و بزرگ‌ترین خدمات را برای اسلام و انقلاب اسلامی به ماندگار گذاشت و تشکیل سازمان رزم مقتدر که موجب حضور لشکر ۱۷ در میدان‌های مختلف شد، از اقدامات مهم شهید زین‌الدین است.

به مناسبت سالروز شهادت فرمانده لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب علیه السلام شهید مهدی زین الدین

شهید زین‌الدین در کنار تلاش بی‌وقفه‌اش، از مستحبات غافل نبود. اعقتاد داشت که جبهه‌های نبرد، مکانی مقدس است و انسان دراین مکان، به خدا تقرب پیدا می‌کند. همیشه به رزمندگان سفارش می‌کرد که به تزکیه نفس و جهاد اکبر بپردازند.

او در سخت‌ترین مراحل جنگ با عمل به گفته‌های حضرت امام خمینی(ره) خدمات بزرگی به جبهه‌ها کرد.

حفظ اموال بیت‌المال برای شهید زین‌الدین از اهمیت خاصی برخوردار بود. همواره در مسئولیت و جایگاهی که قرار داشت نهایت دقت خود را به کار می‌برد تا اسراف و تبذیر نشود. بارها می‌گفت:در مقابل بیت‌المال مسئول هستیم.

به مناسبت سالروز شهادت فرمانده لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب علیه السلام شهید مهدی زین الدین(ره)

شهید مهدی زین‌الدین در زمینه تربیت کادرهای پرتوان برای مسئولیتهای مختلف لشکر به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده بود که در واحدهای مختلف، حداقل سه نفر در راس امور و در جریان کارها باشند. می‌گفت: من خیالم از لشکر راحت است. اگر چند ماه هم در لشکر نباشم مطمئنم که هیچ مسئله‌ای به وجود نخواهد آمد.

او یکی از فرماندهان محبوب جبهه‌ها به شمار می‌آمد. فرماندهی که نور معرفت، تقوا، صبر و استقامت سراسر وجودش را فراگرفته بود و این نورانیت به اطرافیان نیز سرایت کرده بود.

چنانچه گفته می‌شود: 70% نیروهای پاسدار و بسیجی آن لشکر، نماز شب می‌خواندند.