به گزارش دیار آفتاب؛ لطفالله قدیری مسئول کارگروه سنگر سازان بی سنگر کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و 6200 شهید استان مرکزی گفت: در دفاع مقدس بعد از شروع جنگ تحمیلی پیامی از سوی حضرت امام (ره) صادر شد که همه به جبههها بروند و آن زمان هم که یک سال از عمر تشکیل جهاد سازندگی بیشتر نمیگذشت شورای مرکزی وقت مصوبهای را مبنی بر حضور موثر همه جهادهای سازندگی در دفاع مقدس را صادر کردند.
وی افزود: از استانهای مختلف کشور جهادگران راهی جبههها شدند که یکی از استانهای نیز استان مرکزی بود که در دفاع مقدس نقشهای موثری را ایفا کردند که این نقش امروز باید تبیین و بازخوانی شود.
قدیری بابیان اینکه جهادگران جهاد سازندگی اکثراً قشر تحصیلکرده و دانشجو بودند که با طرحهای نوین و ابتکارات فنی مهندسی، رزمندگان اسلام را درحین عملیات یاری می کردند گفت: در طول دوران دفاع مقدس همکاران جهاد سازندگی به صورت خاص و رسمی وارد جبهه می شدند و می جنگیدند و ما هم به دلیل فعالیت های خاصی از جمله خدماتی، پشتیبانی، فرهنگی و مهندسی که داشتیم توانستیم از نیروهای فنی استفاده کنیم و حضوری خاص تری داشته باشیم که علاوه بر جهادگران رزمندگان دیگری هم به ما می پیوستند.
مسئول کارگروه سنگر سازان بی سنگر کنگره شهدای استان با بیان اینکه برگزاری کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و 6200 شهید استان مرکزی با رویکرد ملی و محوریت معرفی حضرت امام (ره) که مربوط به این استان است کار بسیار سنگینی بود، گفت: الحمدالله مجموعه استان و به خصوص همت و اراده قوی فرمانده سپاه روح الله توانست در این راه استان خوش بدرخشد.
قدیری افزود: اگرچه باید مجموعه استان مرکزی در خصوص حضرت امام (ره) به طور ویژه تر بپردازد چراکه این کنگره یکی از قسمت های اصلی آن به نقش حضرت امام (ره) می پردازد و باید در این قسمت بیشتر کار شود اگرچه برنامه های محتوایی بسیار مناسبی در این خصوص در گام دوم کنگره برنامه ریزی شده است.
وی با تاکید بر اینکه کنگره در طول این چند سال برکات زیادی برای همه داشته گفت: همانگونه که در دفاع مقدس توانستیم توان و ظرفیت های نیروهای خودی را باور کنیم در این کنگره هم توانستیم آن عملکرد درخشان استان در جنگ را بازخوانی کنیم و به نوعی دوباره ظرفیت ها را به رخ بکشانیم.
مسئول کارگروه سنگر سازان بی سنگر کنگره ادامه داد: در دفاع مقدس رزمندگان استان مرکزی در حوزه رزم،مهندسی،صنعتی اقدامات بسیار درخشانی انجام دادند که یکی از آثار و برکات کنگره بازخوانی این عملکردها برای نسل جدید بود.
وی با اشاره به اینکه کنگره این فرصت را ایجاد کرد که اکنون ما موضوعات تفکیک شده ای را برای تحقیقات بعد از کنگره انتخاب کنیم، گفت: امروز کار تحقیقاتی بر روی آنها انجام می دهیم و می توان گفت 30 موضوع تفکیک شده در بحث مهندسی رزمی اکنون در دستور کار قرار گرفته که در کارگروه سنگر سازان بی سنگر دنبال می شود.
قدیری با اشاره به برکات دیگر برگزاری کنگره بیان داشت: کنگره شهدای استان این زمینه را فراهم کرد که توانستیم به صورت فنی و امروزی به مباحث دفاع مقدس بپردازیم چراکه اگر امروز بخواهیم ارزش های دفاع مقدس را به نسل جوان منتقل کنیم باید از ابزارهای نوین استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه خودکفایی امروز کشور به برکت دفاع مقدس است گفت: ابتکاراتی که در زمان جنگ اتفاق افتاد سبب شد تا رزمندگان خودشان را باور کنند و همان روحیه خودباوری در مردم کشور ادامه پیدا کرد تا امروز توانستیم به این مرحله از اقتدار و پیشرفت برسیم .
مسئول کارگروه سنگر سازان بی سنگر کنگره در این خصوص تصریح کرد: هرکجا که مردم در صحنه ها حضور پیدا کردند توانستیم در عرصه های مختلف افتخار آفرینی کنیم و در واقع حضور مردم در هر صحنه ای ما را به خودکفایی رسانده که امروز این حضور نیز باید با قوت بیشتری ادامه دار باشد.
وی با اشاره به برگزاری اجلاسیه سنگرسازان بی سنگر کنگره نقش امام خمینی (ره)و6200شهید استان مرکزی در دفاع مقدس بیان داشت: این اجلاسیه بامحوریت سردار جهادگرشهیدحاج اسدالله هاشمی ازشهدای گران قدر بخش خنجین فراهان در روز چهارشنبه19دی ماه 97 در فراهان برگزار شد.
قدیری با بیان اینکه شهید اسدالله هاشمی از شهدای شاخص جهادگر استان مرکزی از خطه فراهان است افزود: این اجلاسیه با مسئولیت جهاد کشاورزی درمسجدقمربنی هاشم شهر فرمهین برگزار شد و همه دستگاههای شهرستانی هم برای برگزاری باشکوه این اجلاسیه مشارکت داشتند.
وی با اشاره به خدمات شهید هاشمی در دفاع مقدس گفت: شهید اسدالله هاشمی در جنگ تحمیلی مسئولیت ترابری سنگین دفتر مرکزی جهاد سازندگی را بر عهده داشت، این شهید بزرگوار در عملیات والفجر8 در فاو با برپایی و احداث پلهای مهم و استراتژیک و در کربلای (1)، (2)، (3)، (4)، (5)زیباترین حماسه های تاریخ را آفرید.
مسئول کارگروه سنگر سازان بی سنگر کنگره خاطر نشان کرد: سرکشی از76خانواده شهید جهاد کشاورزی، برپایی نمایشگاه توانمندیهای شهرستان در اجلاسیه،ساخت گنجینههای دفاع مقدس و توزیع این گنجینه در سازمانها،نامگذاری اماکن به نام شهدا،چاپ2عنوان کتاب،تولید3محصول فرهنگی در قالب نشریه از برنامههای این اجلاسیه بود.
انتهای پیام/